VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzendingen

Onze producten worden verzonden via DHL of Post NL. Verzendingen binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland zijn over het algemeen na 1 tot 2 werkdagen binnen.

Wanneer je jouw product(en) op werkdagen voor 13.00 uur bestelt, dan heb je deze over het algemeen de volgende dag of 2 dagen daarna in huis. Bestellingen die op zaterdag of op zondag worden geplaatst, worden op maandag verstuurd en ontvang je doorgaans op dinsdag.

Zodra je bestelling verzonden is ontvang je automatisch een sms en/of e-mail met daarin de verzendbevestiging en een track&trace code, waarmee je kunt zien waar jouw pakketje is. 

Retourneren

Omdat het logisch is dat niemand door een ander gedragen product(en) wil kopen/dragen, hanteren wij een aantal retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren van onze producten.

Wij bekijken daarom persoonlijk en per geval of we de retour wel of niet accepteren.

Wij verzoeken al onze klanten de onderstaande retourvoorwaarden goed door te nemen voordat de bestelling retour gestuurd wordt, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling het recht om je product(en) retour te melden. Hierna heb je nog eens 14 dagen om het product retour te sturen.

Indien de geretourneerde artikelen in goede handen ontvangen zijn wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen, na ontvangen, teruggeboekt op je rekening. Wanneer het artikel niet zorgvuldig wordt teruggestuurd, en dus niet in goede handen ontvangen wordt, wordt het aankoopbedrag niet teruggestuurd. 

Retouren behandelen wij door middel van een retourformulier. Deze kun je downloaden via onderstaande link. 

Algemene voorwaarden:

 1.  Binnen de termijn van 14 dagen
 2.  De klant gaat zorgvuldig om met het product alvorens het retour te sturen
 3.  Hand-tag moet nog in de hals zitten
 4.  Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden.

 

Producten kunnen worden geretourneerd naar het volgende adres:

LaserFocus
Maria Austriastraat 640
1087JC Amsterdam, Nederland
 

 KLIK HIER VOOR UW RETOURFORMULIER

 

Herroepingsrecht en retourbeleid

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer er niet aan deze eisen wordt voldaan zal het bedrag niet retour gestort worden.
 3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product,  kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels een e-mail / formulier bij het retourpakket. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. 
 4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.
 5. Een consument die meerdere maten van hetzelfde product besteld heeft en een maat terugstuurt zal geen geld retour ontvangen. Indien u twijfelt over de maat kunt u uw bestelling altijd terugsturen om vervolgens de juiste maat retour te ontvangen. 

 

Kosten in geval van herroeping

 1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. 
 2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

 

 Kosten in geval van retourzending

 1. Indien de consument zijn bestelling wil ruilen voor een andere maat, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening. 
 2. Retourzendingen worden binnen 1 werkdag na ontvangst in behandeling genomen